Bouwbegeleidingvergelijk.nl
De vergelijk website voor bouwbegeleiding

Werkwijze van een bouwbegeleider

 1. In slechts 8 eenvoudige stappen kunt u een bouwbegeleider inschakelen:

  Stap 1: Vergelijken
  Vul de plaats of postcode in. Selecteer eventueel een ander soort (ver)bouwing en eventueel extra diensten in ons filter. U ziet daarna direct een overzicht van de indicatie tarieven.

  Stap 2: Offerte aanvragen
  Vraag een offerte aan bij de bouwbegeleider van uw keuze en u ontvangt deze per e-mail. Eventueel kunnen wij nog contact opnemen indien wij meer informatie nodig hebben betreft de omvang van de (ver)bouwing.

  Stap 3: Afspraak maken
  Wilt u gebruik maken van onze offerte, dan dient u deze te bevestigen:
 2. In de offerte die u via de e-mail heeft ontvangen kunt u de button "Afspraak maken" aanklikken;

  Wij zullen daarna contact opnemen voor het afstemmen van een afspraak. Bij een offerte check van de aannemer en controleren van de tekeningen zullen wij niet langskomen. Dit beoordelen wij op afstand. Voor alle overige diensten plannen we een datum en tijdstip met u in.

  Stap 4: Opdrachtbevestiging
  Na het administratief verwerken van uw gegevens ontvangt u van BIJN.nl de definitieve opdrachtbevestiging per e-mail. Lees de opdrachtbevestiging goed door. Afhankelijk van de gekozen diensten zal onze bouwbegeleider aan de slag gaan.

  Stap 5: Gesprek
 3. Indien u heeft gekozen voor aannemer zoeken zullen we samen met u een inventarisatie doen van de wensen en dit in kaart brengen. Hierbij geven wij advies en tips door onze jarenlange ervaring in de bouw. We zullen een document opstellen waarna u zowel zelf aangedragen aannemers als aannemers die wij kennen een offerte kan laten opstellen. Wij zijn hierin geheel onafhankelijk, de keuze van een aannemer is aan u.

  Stap 6: Controleren van tekeningen en offertes
  Bij deze stap controleren wij de tekeningen of deze correct zijn en zullen we aan of opmerkingen geven op de offerte van de aannemer. Onze bouwbegeleiders hebben jarenlang ervaring in de bouw en zullen betreft het kostenaspect kritisch dit beoordelen. Dit zullen we samenvatten in een rapport.

  Stap 7: Controle tijdens de bouw
  Tijdens de verbouwing zal er een keuring plaatsvinden of de werkzaamheden correct en juist gebeuren. Gebreken zullen worden verwerkt in een rapport. Bij een bouwen van een nieuwbouwwoning zullen meerdere keuringen plaatsvinden.

  Stap 8: Oplevering
  Zodra de werkzaamheden worden opgeleverd door de aannemer zal onze bouwbegeleider een opleveringskeuring verzorgen. De eventuele gebreken die voortvloeien uit de keuring kan de aannemer direct oplossen.

Sinds 2016 ruim 161 aanvragen - Totaal 12 beoordelingen
Gemiddelde score 8,5